PRE 4 OSOBY POTREBUJEME:
500g kuracieho mäsa- najlepšie prsia
500g nakrájaných šampiňónov
250g na plátky nakrájaných rajčín
100g parmezánu
soľ
korenie
tymián
bazalka
1 lyžica masti alebo kokosového oleja
POSTUP:
Kuracie mäso si očistíme, nakrájame na plátky, umyjeme a osušíme. Mäso si osolíme, okoreníme a na panvici, na ktorej sme roztopili tuk, zprudka opečieme. Na pekáč dáme nakrájane šampiňóny, na ne naukladáme orestované mäso a naň poukladáme nakrájané rajčiny. Rajčiny posypeme bazalkou a tymiánom a dáme do predohriatej rúry na 180C piecť na cca 20 minút. 5 minút pred dopečením posypeme naše jedlo parmezánom a zapečieme.
Môžeme podávať so zeleninovým šalátom.
DOBRÚ CHUŤ!