Stredomorské kuracie rezne – PALEO

12. marca 2016, paleotime, Jedlo

PRE 4 OSOBY POTREBUJEME:

500g kuracieho mäsa- najlepšie prsia

500g nakrájaných šampiňónov

250g na plátky nakrájaných rajčín

100g parmezánu

soľ

korenie

tymián

bazalka

1 lyžica masti alebo kokosového oleja

 

POSTUP:

Kuracie mäso si očistíme, nakrájame na plátky, umyjeme a osušíme. Mäso si osolíme, okoreníme a na panvici, na ktorej sme roztopili tuk, zprudka opečieme. Na pekáč dáme nakrájane šampiňóny, na ne naukladáme orestované mäso a naň poukladáme nakrájané rajčiny. Rajčiny posypeme bazalkou a tymiánom a dáme do predohriatej rúry na 180C piecť na cca 20 minút. 5 minút pred dopečením posypeme naše jedlo parmezánom a zapečieme.

Môžeme podávať so zeleninovým šalátom.

DOBRÚ CHUŤ!

 

 

FB_IMG_1457778885283