Pre 4 osoby potrebujeme
500 g chudého bravčového mäsa
1 lyžica masti
1 lyžica dijónskej horčice
soľ
korenie
bylinky
1 dcl bieleho vína
0,25 dcl vývaru
1 lyžica ghee masla
2 cibule nakrájané na tenké kolieska
Postup
Na väčšej panvici si roztopíme bravčovú masť a na nej opražíme do sklovata cibuľku. Do nej pridáme mäso nakrájané na rezančeky a zprudka opečieme. Pridáme soľ, korenie, bylinky a premiešame. Potom pridáme horčicu, podlejeme vínom, premiešame a necháme víno vyredukovať. Až potom podlejeme mäso vývarom a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké, pridáme lyžicu masla a premiešame , necháme rozpustiť a už nevaríme….
Ja som toto mäso podával s cuketovými špagetami a mrkvou orestovanou na masle a s tymiánom.
Dobrú chuť!