Bravčové rezančeky Francúzskej chute. .. PALEO

15. marca 2016, paleotime, Jedlo

Pre 4 osoby potrebujeme

500 g chudého bravčového mäsa

1 lyžica masti

1 lyžica dijónskej horčice

soľ

korenie

bylinky

1 dcl bieleho vína

0,25 dcl vývaru

1 lyžica ghee masla

2 cibule nakrájané na tenké kolieska

 

Postup

Na väčšej panvici si roztopíme bravčovú masť a na nej opražíme do sklovata cibuľku. Do nej pridáme mäso nakrájané na rezančeky a zprudka opečieme. Pridáme soľ, korenie, bylinky a premiešame. Potom pridáme horčicu, podlejeme vínom, premiešame a necháme víno vyredukovať. Až potom podlejeme mäso vývarom a dusíme domäkka. Keď je mäso mäkké, pridáme lyžicu masla a premiešame , necháme rozpustiť a už nevaríme….

Ja som toto mäso podával s cuketovými špagetami a mrkvou orestovanou na masle a s tymiánom.

Dobrú chuť!

 

FB_IMG_1458046869616