Paleo guláš

13. apríla 2016, paleotime, Jedlo

NA 6 PORCIÍ POTREBUJEME:

500 g bravčového mäsa nakrájané na kocky

4 stredne veľké cibule nakrájané na jemno

1 l vývaru

1 ks stredne-veľkého batatu nakrájaného na kocky

300 ml domáceho leča

Soľ

Korenie

Majorán

1 lyžica masti

3 prelisované strúčky cesnaku

1 lyžica mletej sladkej papriky

Chilly

 

POSTUP:

Do hrnca si dáme rozpustiť masť a na nej do hneda orestujeme cibuľku a cesnak. Do tejto zmesy pridáme mäso a necháme ho zatiahnúť. Keď je mäso zatiahnuté poprášime ho paprikou a chilly, jemne popražíme, podlejeme vývarom a dusíme takmer do mäkka. Keď je mäso takmer mäkké pridáme do hrnca nakrájaný batat a varíme, až kým sú batáty a mäso mäkké. Potom pridáme lečo, ja som ho rozmixoval, dochutíme soľou, korením…necháme prevrieť a keď je guláš dovarený , tak až potom pridáme majorán. Môžeme podávať.

DOBRÚ CHUŤ!

IMG_20160413_094133