NA 6 PORCIÍ POTREBUJEME:
500 g bravčového mäsa nakrájané na kocky
4 stredne veľké cibule nakrájané na jemno
1 l vývaru
1 ks stredne-veľkého batatu nakrájaného na kocky
300 ml domáceho leča
Soľ
Korenie
Majorán
1 lyžica masti
3 prelisované strúčky cesnaku
1 lyžica mletej sladkej papriky
Chilly
POSTUP:
Do hrnca si dáme rozpustiť masť a na nej do hneda orestujeme cibuľku a cesnak. Do tejto zmesy pridáme mäso a necháme ho zatiahnúť. Keď je mäso zatiahnuté poprášime ho paprikou a chilly, jemne popražíme, podlejeme vývarom a dusíme takmer do mäkka. Keď je mäso takmer mäkké pridáme do hrnca nakrájaný batat a varíme, až kým sú batáty a mäso mäkké. Potom pridáme lečo, ja som ho rozmixoval, dochutíme soľou, korením…necháme prevrieť a keď je guláš dovarený , tak až potom pridáme majorán. Môžeme podávať.
DOBRÚ CHUŤ!
Máš tam chybu "babat"... ...
Celá debata | RSS tejto debaty